Система електронного документообігу вже працює в медзакладах та шпиталях - Міноборони

Система електронного документообігу вже працює в медзакладах та шпиталях - Міноборони

У всіх цивільних медичних закладах та у 90% шпиталів розгорнули систему електронного документообігу, яка дозволить військовим передавати до військово-лікарських комісій необхідні документи.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко в ефірі телемарафону.

Розгортання цифровізації ВЛК пов’язана з так званим шляхом пораненого. Міноборони разом з МОЗ, Мінцифрою та громадськими організаціями розробили пакет змін до законодавства. Це дозволяє спрощувати процеси, які пов’язані з проходженням ВЛК для поранених і для того, щоб обслуговувати ці зміни, ці спрощення, і подальшу опцію не ходити з папірчиками для того, щоб отримати необхідні документи. Станом на зараз ми розгорнули систему електронного документообігу у цивільних закладах охорони здоров’я майже у 100% і у військових шпиталях відповідно на майже 90%, - сказала Черногоренко.

За її словами, тепер три документи, які раніше треба було приносити, можна зараз передати через електронну систему документообігу між ТЦК ТСП і місцем роботи ВЛК.

Це довідка про обставини травми, поранення, контузії і каліцтва, постанова ВЛК про потребу у відпустці для лікування і постанова ВЛК про непридатність до військової служби, - уточнила посадовець.

Нагадаємо, На "відкаті" у понад 140 тис грн викрито начальника управління Чернігівської міськради

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next