Чим більше підтримуватимемо Україну, тим швидше закінчиться війна - Столтенберг

Чим більше підтримуватимемо Україну, тим швидше закінчиться війна - Столтенберг

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг наголосив на необхідності подальшої підтримки України з боку союзників. Глава альянсу закликав допомагати ЗСУ незалежно від ситуації на полі бою.

Столтенберг пояснив, що повномасштабна війна завжди непередбачувана, тож марно давати тривалі прогнози. Водночас зауважив, що для позитивного результату на полі бою потрібно продовжувати надавати підтримку Україні.

Єдине, що ми точно знаємо — це чим більше підтримуватимемо Україну, тим швидше ця війна скінчиться, — зазначив глава НАТО.

Генсек переконаний, що це зокрема й в інтересах усіх країн НАТО.

Він відзначив вагомі здобутки українських армійців на полі бою за минулі місяці.

Повномасштабна війна має фази, та ми маємо підтримувати Україну і в добрі часи, і в погані. Це війна на виснаження, битва за ефективність, битва за логістику, — пояснив Столтенберг.

Раніше очільник НАТО зауважив, що західні партнери вражені хоробрістю, компетентністю українських сил, а також їхньою здатністю фактично завдавати ударів у тилу російських ліній, углиб території, контрольованої Росією. І, звісно, ​​військові досягнення частково можна виміряти квадратними метрами, але також і втратами, яких ЗСУ завдають своєму противнику.

Нагадаємо, Небезпечні бурульки: патрульні нагадали про правила безпеки

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next