Двох польських військових госпіталізували з черепно-мозковими травмами з кордону з Білоруссю

Двох польських військових госпіталізували з черепно-мозковими травмами з кордону з Білоруссю

Двоє польських військовослужбовців, які несуть службу на кордоні з Білоруссю, з розбитими головами і у важкому стані були доставлені до лікарні в Августові.

Про це повідомляє польське видання Onet. 

Травми військові отримали в результаті бійки одне з одним. Справу розслідує військова поліція.

Відомо, що двоє солдатів 9-го командного батальйону з Ольштина, що входить до складу 16-ї Поморської механізованої дивізії, побили одне одного вночі. Обидва військовослужбовці несуть службу на кордоні з Білоруссю у складі військової оперативної групи "Підляшшя".

Під час бійки один із солдатів втратив свідомість. Його начальство викликало швидку допомогу. 

Стан другого солдата був настільки важким, що лікарі вирішили теж доставити його до лікарні.  За неофіційною інформацією, у військовослужбовців – черепно-мозкові травми, їхній стан важкий. 

Досі незрозуміло, які були причини і привід для бійки, і чи перебували солдати під впливом алкоголю або інших наркотичних речовин.

Нагадаємо, СБУ викрила ділків з Дніпра, які хотіли продати рашистам запчастини до бойових літаків

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Понад 50 мігрантів знову штурмували кордон Польщі: постраждав прикордонник Понад 50 мігрантів знову штурмували кордон Польщі: постраждав прикордонник
Прикродонника вдарили каменем в обличчя під час штурму кордону.
Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина
Віцепрезидент Польщі заявив, що, ймовірно, дамбу на кордоні з Білоруссю доведеться зміцнювати, продовживши її до кордону з Україною.
Loading...
Load next