Відмова від підтримки України - це просто безумство, - Байден

Відмова від підтримки України - це просто безумство, - Байден

Президент США Джо Байден у вівторок після секретного брифінгу за участю представників адміністрації Білого дому назвав перспективу припинення допомоги Україні «безумством».

Про це повідомляє The New York Times.

Відмова від підтримки України – це просто безумство. Це суперечить інтересам США, – сказав Байден у заяві для преси.

Американський лідер додав, що його адміністрація доб’ється виділення коштів для України.

Водночас агентство Reuters пише, що міністр фінансів США Джанет Єллен заявила вівторок, що «в України просто закінчуються гроші».

Вона сказала, що Сполучені Штати будуть «відповідальними за поразку України» у війні з Росією, якщо Конгрес не схвалить останній запит адміністрації Байдена на фінансування.

Нагадаємо, У Підмосков'ї знайшли тіло зрадника Іллі Киви - ЗМІ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією
Сполучені Штати Америки рекомендують своїй авіаперевізникам бути обережнішими та пильнішими під час польотів над територією України та Російської Федерації.
США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією
Америка розглядає можливість відправлення військових кораблів у Чорне море протягом найближчих декількох тижнів. В такий спосіб хочуть підтримати Україну через посилену військову присутність РФ біля українських кордонів.
Loading...
Load next