Кабмін скликає комісію ТЕБ та НС через підтоплення метро Києва

Кабмін скликає комісію ТЕБ та НС через підтоплення метро Києва

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив провести засідання Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, щоб дослідити що призвело до термінового ремонту "синьої" гілки київського метро.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Під час повномасштабної війни Київський метрополітен має подвійне стратегічне значення – як транспортна артерія і як бомбосховище, де знаходять прихисток тисячі людей. Через дії чи бездіяльність міської влади постала загроза затоплення та руйнування тунелів «синьої» гілки столичного метро. Це матиме безпосередній вплив на безпеку киян, - зазначив Шмигаль.

Прем’єр наголосив, що доручив провести засідання Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участі Віцепрем’єр-міністра Олександра Кубракова, Міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, очільника Мінстратегпрому Олександра Камишіна, тимчасового виконувача обов’язків голови ДСНС Володимира Демчука, начальника Київського метрополітену Віктора Брагінського. Очікуємо також на присутність голови КМДА Віталія Кличка з детальною доповіддю з цього питання.

Наше завдання – оперативно оцінити ситуацію та вжити заходів, аби не допустити її розвитку за негативним сценарієм. Найважливіше – убезпечити життя та здоров’я людей та уникнути транспортного колапсу в столиці, - зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, БПЛА Bayraktar AKINCI озброюють надзвуковими ракетами

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві знову сирени У Києві знову сирени
У метро Києва п'яні підлітки розмалювали двері вагону підземки (відео) У метро Києва п'яні підлітки розмалювали двері вагону підземки (відео)
П’яні підлітки розмалювали двері вагона у столичному метро, однак ніхто із пасажирів жодним чином не відреагував на такі дії правопорушників.
Loading...
Load next