Звільнення Київщини: в СБУ розповіли про унікальну спецоперацію

Звільнення Київщини: в СБУ розповіли про унікальну спецоперацію

Служба безпеки України розкрила деталі спецоперації зі знищення тилового пункту управління російських військ на Поліссі в березні 2022 року. 

Зазначають, що ця диверсійна операція стала вагомим внеском СБУ у звільнення Київщини.

Деталі цієї операції представлені у фільмі “Лігво ворога. Ліквідація” з документального циклу “СБУ. Спецоперації перемоги”. 

Це була перша така диверсійна робота з використанням артилерійських сил. Вдале, якісне, диверсійне відпрацювання СБУ разом із артилеристами ЗСУ є прикладом того, що разом — ми сила. Воно посприяло обороні Київщини. Ми відбили ворога, і він був змушений відступати з території України, — наголосив Голова СБУ Василь Малюк.

Об’єктом атаки став штаб російських військ, які наступали на Київ, а саме ворожий логістично-управлінський центр, де зберігалися техніка, боєприпаси, паливо та керівництво російських військ. 

Спецпризначенці СБУ непомітно доставили артилерію у так звану сіру зону у безпосередній близькості до ворога.

Це була зухвала операція. По суті, за декілька кілометрів від ворога хлопці готували позиції для роботи нашої артилерії, — зазначив Малюк.

Завдяки успішній спецоперації СБУ у взаємодії із 44 артилерійською бригадою ОК “Захід” ЗСУ  ворожий пункт було знищено.

Нагадаємо, БПЛА Bayraktar AKINCI озброюють надзвуковими ракетами

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Закликала ввести війська РФ в Україну: на Київщині викрили проросійську пропагандистку Закликала ввести війська РФ в Україну: на Київщині викрили проросійську пропагандистку
Служба безпеки України припинила діяльність антиукраїнської пропагандистки, яка закликала до введення військ РФ на територію України.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next