В Україні загинув доброволець із Іспанії

В Україні загинув доброволець із Іспанії

Під час бойових дій в Україні минулого тижня загинув 26-річний уродженець Каталонії на ім’я Пау, який долучився до українського війська як доброволець.

Про це повідомляє ABC.

Міністерство закордонних справ Іспанії підтримує зв'язок із родиною загиблого. Мадрид готується до репатріації його тіла.

Чоловік загинув кілька днів тому, захищаючи українську позицію, яка зазнала російського нападу? ‒пише ABC.

За інформацією ЗМІ, Пау прибув в Україну самостійно й долучився до сил оборони України після того, як здобув військову підготовку. Не уточнюється, у складі якого підрозділу він воював.

Відомо, що у травні 2022 року 12 іспанців приєдналися до Міжнародного добровольчого легіону, який об’єднує іноземців, що воюють проти росіян під час їхнього повномасштабного нападу на Україну. Наразі точно невідомо, скільки іспанців воюють в Україні та скільки з них загинули.

Нагадаємо, Радіаційна безпека та співпраця у газовій сфері: Галущенко зустрівся з послом Туреччини

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Loading...
Load next