Уздовж кордону з Білоруссю встановлюють бетонні піраміди та копають протитанкові рови

Уздовж кордону з Білоруссю встановлюють бетонні піраміди та копають протитанкові рови

Держприкордонслужба України не припиняє укріплювати внутрішній захист уздовж українсько-білоруського кордону за допомогою мін, протитанкових ровів, бетонних пірамід.

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

На кордоні з Білоруссю інженерні підрозділи Державної прикордонної служби України активно встановлюють - попри зміну погодних умов - інженерні загородження різного типу. Зокрема, копають протитанкові рови так встановлюємо бетонні піраміди, а також продовжують споруджувати залізобетонне, металево-сітчасте загородження та загородження з колючо-ріжучого дроту типу Єгоза.

Окрім того, спільно з підрозділами Сил оборони, на загрозливих напрямках продовжують нарощувати мінно-вибуховий захист.

Наразі ситуація на кордоні з Білоруссю повністю контрольована. Але ми розуміємо загрозу, адже дана країна продовжує підтримувати Росію у війні, розв’язаній проти нашої держави. За обстановкою по той бік кордону постійно стежать підрозділи розвідки, аби оцінювати стан цієї загрози для вчасного реагування, - заявив помічник Голови ДПСУ Андрій Демченко.

Нагадаємо, Злам федеральної податкової служби рф : деталі чергової кіберспецоперації ГУР

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото) Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото)
Під час робочого візиту у Волинську область міністр внутрішніх справ Денис Монастирський перевірив стан охорони державного кордону з Республікою Білорусь і місця дислокації додаткових сил МВС, де розташовано підрозділи Держприкордонслужби, Нацгвардії та Нацполіції.
Ситуація на кордоні з Білоруссю контрольована, зокрема в межах Чорнобильської зони Ситуація на кордоні з Білоруссю контрольована, зокрема в межах Чорнобильської зони
Порушення кордону військовою технікою з суміжної країни не фіксували.
Loading...
Load next