На ТОТ Донеччини загарбники проводять рейди

На ТОТ Донеччини загарбники проводять рейди

У тимчасово окупованих містах Донецької області російські загарбники проводять рейди з перевірки документів серед мешканців.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов.

У тимчасово окупованих Горлівці, Єнакієвому, Харцизьку, Макіївці та Донецьку окупанти посилили заходи контррозвідувального та адміністративно-поліцейського режимів. У цих містах у грудні працівники окупаційної так званої поліції проводять рейди з перевірки документів серед мешканців, - сказав Ковальов.

За його словами, на блокпостах вилучаються усі документи українського зразка для так званої перевірки на предмет достовірності, а їхніх власників одразу відправляють до відділків окупаційної поліції на допит та процедуру встановлення особи.

Нагадаємо, Фінляндія відкрила два пункти пропуску на кордоні з рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті у чоловіка вилучили "Maserati" через підроблені документи (фото) На Закарпатті у чоловіка вилучили "Maserati" через підроблені документи (фото)
Автівку, вартістю в пів мільйона гривень придбав мешканець одного із сіл Тячівщини.
У справі ексголови "Укравтодору" Новака у Польщі затримали громадянку України У справі ексголови "Укравтодору" Новака у Польщі затримали громадянку України
Польські спецслужби затримали українку у справі колишнього очільника "Укравтодору" Славоміра Новака. Українську фігурантку справи звинувачують у відмиванні коштів.
П'ятьох українських нелегалів які, підробили документи, затримали на кордоні з Польщею П'ятьох українських нелегалів які, підробили документи, затримали на кордоні з Польщею
Громадяни України були затримані за використання фальшивих документів під час перетину кордону Польщі. Зокрема випадки підробок були зафіксовані на пунктах пропуску Гребене та Дорогуськ.
Loading...
Load next