Підрив гранат у сільраді на Закарпатті кваліфікували як теракт

Підрив гранат у сільраді на Закарпатті кваліфікували як теракт

Підрив гранат в адмінбудівлі Керецьківської сільської ради Мукачівського району Закарпаття кваліфікували як теракт.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Служба безпеки України вносить відомості та розслідуватиме подію за ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) ККУ, що є підслідністю СБУ, - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що слідчі кваліфікували подію за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Поліція працює на місці вибуху.

Начальник Закарпатської ОВА Віктор Микита заявив, що в області скликали термінове засідання Ради оборони через підрив гранат.

Розпочато кримінальне провадження, з’ясовуються обставини вчинення злочину. Скликано термінове засідання Ради оборони області для прийняття невідкладних оперативних рішень, - йдеться в дописі.

Зазначається, що всіх постраждалих невідкладно доправили до закладів охорони здоров’я, де їм надають фахову медичну допомогу.

Микита додав, що "департамент охорони здоров`я Закарпатської ОВА отримав доручення організувати супровід лікування постраждалих від вибуху, забезпечити всіма необхідними медичними засобами, організувати роботу із сім’ями поранених".

Нагадаємо, У Києві дітей не впустили в укриття через те, що вони були з собакою: почали розслідування

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next