Українські рятувальники отримали 10 машин для розмінування від Південної Корея

Українські рятувальники отримали 10 машин для розмінування від Південної Корея

Уряд Республіки Корея передав Державній службі України з надзвичайних ситуацій 10 машин для розмінування в якості гуманітарної допомоги.

Про це повідомило посольство України в Республіці Корея.

В рамках забезпечення потреб України в розмінувальній техніці урядом Республіки Корея за сприяння посольства передано Державній службі України з надзвичайних ситуацій в якості гуманітарної допомоги 10 машин для розмінування виробництва хорватської компанії “DOK-ING”, – зазначило українське представництво.

Станом на сьогодні техніка прибула в пункт призначення, де буде розподілена між підрозділами ДСНС, задіяними в процесі гуманітарного розмінування деокупованої території України.

Посольство висловило щиру вдячність уряду Республіки Корея за надану техніку та сподівається на подальшу підтримку.

Нагадаємо, Німеччина відправляє Україні найбільшу партію «зимової» гуманітарки

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Тіло загиблого чоловіка випадково виявили туристи в горах на Закарпатті (відео) Тіло загиблого чоловіка випадково виявили туристи в горах на Закарпатті (відео)
Група туристів, яка проходила туристичним маршрутом від села Ділове–гора Піп Іван Мармароський–гора Стіг, що у Рахівському районі Закарпатської області, виявили тіло померлого чоловіка.
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
У ДТП на Хмельниччині загинули двоє людей У ДТП на Хмельниччині загинули двоє людей
Вчора, 17 квітня, на Хмельниччині близько 15:40 год поблизу с. Солобківці Ярмолинецького району зіткнулись «Daewoo» та «ВАЗ».
Loading...
Load next