Окупанти масово вивозять українських дітей до Москви - ЦНС

Окупанти масово вивозять українських дітей до Москви - ЦНС

Російські загарбники масово вивозять дітей із окупованих українських територій до Москви. Там маленьких українців водять на пропагандистську виставку-форум "Росія" на ВДНГ.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Цей майданчик є черговим засобом промивки мізків, адже на виставці дітей переконують, що України нібито не існує, а їхній рідний край – це частина РФ. Про це повідомляє Центр національного спротиву при Силах спеціальних операцій ЗСУ.

Міжнародний злочинець та за сумісництвом нацистський фюрер рф владімір путін нещодавно вкотре публічно заперечив існування українського народу, – сказано в повідомленні. Саме таку думку окупанти намагаються вкласти в голови юних громадян України.

Мета таких дій ворога давно зрозуміла – росіяни намагаються змінити самоідентифікацію жителів тимчасово окупованих територій України, і роблять акцент саме на дітях.

Наразі рф систематично проводить політику геноциду на тимчасово окупованих територіях, намагаючись знищити ціле покоління українців. Центр національного спротиву зауважує, що всі причетні до політики геноциду понесуть відповідальність за злочини перед українським народом, – зазначили в ЦНС.

Нагадаємо, В Україні на вихідні прогнозують дощ із мокрим снігом та сильний вітер

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Внаслідок збройної агресії РФ в Україні загинуло 158 дітей Внаслідок збройної агресії РФ в Україні загинуло 158 дітей
Цинічні окупанти воюють, на жаль, здебільшого з дітьми і цивільними.
Loading...
Load next