Уряд виділив 8,5 мільярда на відновлення водопостачання

Уряд виділив 8,5 мільярда на відновлення водопостачання

Кабінет міністрів України виділив 8,5 млрд грн на розв’язання проблеми водопостачання для жителів південних регіонів.

Як повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, про це йшлось під час наради з віцепрем’єр-міністром Олександром Кубраковим, Міністерством фінансів, Міністерством економіки та Держагентством відновлення.

За словами Шмигаля, внаслідок підриву Росією Каховської ГЕС та постійних обстрілів частина населених пунктів на півдні України зіткнулася з проблемою водопостачання. Ще влітку були розпочаті роботи з прокладання магістральних водогонів на ділянці Інгулець — Кряжеве (Кривий Ріг), Покров — Нікополь — Марганець та Запоріжжя — Томаківка — Марганець.

Заслухали інформацію про поточний стан виконання робіт і потреби в додатковому фінансуванні. Загалом на це уряд виділив 8,5 млрд грн. За даними Держагентства відновлення, завезене потрібне обладнання, будівництво водогонів триває, і на початку наступного року вже очікуються результати, - зазначив Шмигаль.

Також на нараді проговорили комплексне розв’язання проблеми водопостачання в місті Миколаєві.

Скоординували нашу роботу. Дав міністерствам необхідні завдання, аби пришвидшити реалізацію проєктів із забезпечення водою людей в цих населених пунктах, - підкреслив Шмигаль.

Нагадаємо, "Надихались" російським серіалом: у Києві викрили групу юнаків, які пограбували 16-річного хлопця

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Знайшли алкоголь і метадон: деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото) Знайшли алкоголь і метадон: деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото)
Є ймовірність, що Поляков міг померти через одночасну дію на організм алкоголю та метадону. Проте, прокуратура запевняє, що поки щ не отримувала результатів експертизи.
Loading...
Load next