В Одесі військовий намагався вкоротити собі віку

В Одесі військовий намагався вкоротити собі віку

Військовослужбовець однієї з військових частин на Одещині, озброєний зарядженим пістолетом, зачинився у квартирі знайомої, де перебувала і сама жінка, і її неповнолітня дитина.

Про це повідомили Сили оборони півдня України.

Як зазначено в повідомленні, чоловік відмовився відчинити двері, коли з ним намагалися поспілкуватися офіцери військової частини. Він висловлював небажання жити й повідомив, що має намір покінчити з життям, порізав собі руки та стікає кров'ю.

Відтак офіцери військової частини викликали поліцію, оскільки запідозрили, що озброєний чоловік у неадекватному стані. Щоб убезпечення жінку та дитину й не допустити самогубства, двері відчинили примусово. 

Чоловіка доправили до військового шпиталю. Жінка та дитина не постраждали. Обставини інциденту вивчають правоохоронці. Наразі в Силах оборони півдня України зазначили, що чоловік мав намір вкоротити собі віку на тлі проблем в особистому житті.

Нагадаємо, Ворог не припиняє тактику «м’ясних штурмів» - Нацгвардія

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Одесі побили військового: хлопець відмовився красти пальне В Одесі побили військового: хлопець відмовився красти пальне
Військовий Збройних сил України Кирило Бурда заявив про побиття та вимагання грошей. Хлопець відмовився зливати паливо з військових машин.
Шар сягає 15-ти сантиметрів: на Одещині тисячі мертвих креветок викинуло на берег (фото) Шар сягає 15-ти сантиметрів: на Одещині тисячі мертвих креветок викинуло на берег (фото)
На берег Хаджибейського лиману, що під Одесою, викинуло тисячі мертвих креветок. Шар мертвих ракоподібних у деяких місцях досягає 15 сантиметрів.
Loading...
Load next