«Сотні ракет ППО»: Велика Британія оголосила поставку Україні - Шаппс

«Сотні ракет ППО»: Велика Британія оголосила поставку Україні - Шаппс

Міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс оголосив, що Велика Британія відправить в Україну близько 200 ракет ППО британського виробництва для захисту цивільного населення та інфраструктури.

Про це повідомляє The Telegraph.

Остання хвиля смертоносних авіаударів Путіна є відчайдушною та марною спробою відновити оберти після катастрофічної втрати сотень тисяч призовників і перед приниженням його “триденної війни”, яка вступає в третій календарний рік, – сказав Шаппс.

Він додав, що Велика Британія “продовжує стояти на захисті України”, тому надсилає системи протиповітряної оборони, які збиватимуть російські безпілотники та ракети “з неймовірною точністю”. 

Путін випробовує захист України та рішучість Заходу, сподіваючись, що він зможе вирвати перемогу з пащі поразки. Але він помиляється. Деградація російського Чорноморського флоту в Україні довела, що вона все ще в цій боротьбі за перемогу. І сьогоднішній пакет протиповітряної оборони надсилає незаперечне повідомлення на тлі російського варварства про те, що Велика Британія залишається цілковито відданою підтримці України, – сказав Шаппс. 

Міністерство оборони повідомило, що ракети протиповітряної оборони, виготовлені у Великій Британії оборонним підрядником MBDA, призначені для запуску з літаків, включаючи Typhoon і винищувачі F-35.

Настав час для вільного світу об’єднатися і подвоїти наші зусилля, щоб Україна отримала те, що їм потрібно для перемоги, – наголосив міністр оборони.

Нагадаємо, Ранковий МАСОВАНИЙ обстріл України: як це було (ВІДЕО)

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next