Унаслідок ударів рф по Харкову постраждали 19 осіб

Унаслідок ударів рф по Харкову постраждали 19 осіб

У Харкові після ударів РФ госпіталізували 10 людей, одна постраждала в тяжкому стані, решта - у легкому стані та середньої тяжкості. Загалом наразі відомо про 19 постраждалих.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За попередніми даними, загиблих немає. Станом на зараз відомо про 19 постраждалих людей, з них 10 - госпіталізовані. Серед них двоє дітей 14 та 16 років. Також поранень зазнав іноземний громадянин. Переважно всі потерпілі у середньому та легкому стані, одна жінка у тяжкому, - поінформував Синєгубов.

У центрі міста - пошкоджена інфраструктура.

Фіксуємо пошкодження лікувальної установи, багатоквартирних житлових будинків, магазинів, громадських місць та транспорту. Один із російських ударів пошкодив будівлю дитячого садка, – зазначив голова ОВА.

Крім центральної частини міста, є три влучання в Індустріальному районі Харкова, повідомив Синєгубов. За попередніми даними, там постраждалих немає.

На місцях продовжують роботу правоохоронці, рятувальники та медики.

Близько 19 години 30 грудня у Харкові пролунала серія вибухів. Було завдано шість ударів. Станом на 21:30 було відомо про 16 постраждалих. Згодом у прокуратурі повідомили, що постраждали 20 людей.

Нагадаємо, Підірвав гранату у під’їзді житлового будинку: на Київщині затримали підлітка

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next