У Польщі не знайшли елементів російської ракети, яка залетіла на їхню територію

У Польщі не знайшли елементів російської ракети, яка залетіла на їхню територію

Підрозділи територіальної оборони Польщі завершили пошуки російської ракети, яка напередодні порушила повітряний простір РП в районі Люблінського воєводства.

Про це Оперативне командування ЗС Польщі повідомило в мережі X, зазначивши, що в результаті пошуків нічого не було знайдено.

Як повідомили у командуванні, близько 500 бійців військ територіальної оборони було задіяно у прочісування виділеної території, що завершилося о 16-й годині (за київським часом – ред.).

Результат пошуку був негативним. Не виявлено нічого, що могло би загрожувати безпеці жителів Люблінського воєводства. Дії військових завершено, і ми не плануємо подальших пошуків,- йдеться e повідомленні.

Голова канцелярії прем’єр-міністра Польщі Ян Грабєц заявив в ефірі TVN24, що усе вказує на те, ракета через кілька хвилин повністю залишила територію Польщі.

Як відомо, Оперативне командування Збройних сил Польщі поінформувало в п’ятницю, що у повітряний простір Польщі з боку України вранці зайшов нерозпізнаний повітряний об'єкт. За ним спостерігали сили ППО аж до втрати сигналу на схід від міста Замосць. Згодом було поінформовано, що це російська ракета, яка перебувала у повітряному просторі Польщі упродовж трьох хвилин і залетіла углиб території країни на 40 км.

Нагадаємо, Підірвав гранату у під’їзді житлового будинку: на Київщині затримали підлітка

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next