У Фінляндії потепління після морозів спричинило пошкодження труб по всій країні

У Фінляндії потепління після морозів спричинило пошкодження труб по всій країні

Через потепління після тривалого періоду морозів по всій Фінляндії сталися пошкодження труб.

Про це повідомляє телерадіокомпанія Yle.

Черговий пожежник Служби порятунку Гельсінкі Самулі Сааріойнен розповів, що вранці в понеділок у фінській столиці було зафіксовано кілька випадків прориву водогону.

Також минулої ночі дитячий садок Мююрямякі у Вантаа постраждав від потопу через пошкодження труби. Вода потрапила в будівлю через дах. За словами начальника пожежної служби Центральної Уусімаа Томі Айраксінена, дитячий садок був закритий.

Начальник пожежної станції Сейняйокі Юха Калліо повідомив, що в Південній Пох’янмаа були десятки викликів, пов'язаних із проривом водогону.

Мороз спричинив багато випадків прориву трубопроводу. Найближчими днями через плюсову температуру труби розмерзнуться, і на нас чекає ще більше пошкоджень, – каже Клас Талберг, черговий начальник пожежної охорони Служби порятунку Західної Уусімаа.

У Тампере рано вранці в центрі міста стався сильний потоп через розрив трубопроводу системи пожежогасіння. Кілька тонн води встигли вилитися в житловий будинок, перш ніж було відключено водопостачання. Вода також проникла в приміщення супермаркету.

Нагадаємо, Польські посадовці нібито гальмували розслідування диверсій на "Північних потоках" - ЗМІ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зривав дахи з будинків: на сході окупованого Криму смерч зруйнував 12 будівель Зривав дахи з будинків: на сході окупованого Криму смерч зруйнував 12 будівель
На території окупованого Російською Федерацією Криму потужний смерч пошкодив 6 будинків і 6 господарських будівель.
Loading...
Load next