Зеленський провів Ставку: забезпечення фронту снарядами і дронами

Зеленський провів Ставку: забезпечення фронту снарядами і дронами

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки, де були присутні командувачі основних напрямків та операцій, детально обговорювалося забезпечення фронту снарядами і дронами.

Про це Глава держави розповів у Телеграмі.

Важлива Ставка. Командувачі основних напрямків та операцій були присутні очно. Разом з ними, Генштабом, Міноборони, Мінстратегпромом і Мінцифрою в усіх деталях розібрали тему забезпечення фронту снарядами та дронами. Фактичні витрати, щоденна потреба, розподіл між підрозділами, - повідомив Президент.

За його словами, під час засідання систематизували поточні та майбутні контракти, допомогу від партнерів, власне виробництво, зокрема відкриття нових ліній. «Робимо все, щоб забезпечити воїнів усім необхідним для виконання завдань», - зазначив Зеленський.

Інша важлива тема, яку обговорили на засіданні Ставки, - ППО. За словами Президента, проаналізували останні російські удари та ефективність Повітряних сил, узгодили наступні кроки для посилення захисту міст, громад, підприємств та об’єктів критичної інфраструктури.

Нагадаємо, Естонія у наступні чотири роки виділятиме 0,25% ВВП на оборону України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next