Більше 14 мільйонів українців потребують гуманітарної допомоги

Більше 14 мільйонів українців потребують гуманітарної допомоги

За даними Організації Об’єднаних Націй, цього року гуманітарної допомоги потребуватимуть понад 14,6 мільйона людей, що становить 40% населення України.

Про це повідомило Управління ООН з координації гуманітарних питань (УКГП). 

В організації заявили, що в Україні кожного дня гинуть і зазнають поранень мирні жителі, руйнуються їхні будинки та об'єкти критично важливої інфраструктури.

На додачу до насильства, Україна зараз перебуває у лещатах суворої зими. Продовження широкомасштабної гуманітарної операції є нагальною потребою сьогодні, як ніколи раніше, - заявили в організації.

Крім того, за оцінками ООН, війна також змусила близько 6,3 мільйона українців виїхати за кордон.

Нагадаємо, Зеленський поспілкувався з Президентом Польщі Анджеєм Дудою

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
П'ятьох українських нелегалів які, підробили документи, затримали на кордоні з Польщею П'ятьох українських нелегалів які, підробили документи, затримали на кордоні з Польщею
Громадяни України були затримані за використання фальшивих документів під час перетину кордону Польщі. Зокрема випадки підробок були зафіксовані на пунктах пропуску Гребене та Дорогуськ.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next