Зимовий наступ путіна провалився - ЗМІ

Зимовий наступ путіна провалився - ЗМІ

Три місяці жорстоких наступів РФ, а успіху не видно. Наступальні зусилля Росії на Донецьку і Харківську області коштують російській армії лише величезних втрат особового складу. Натомість результатів зимовий наступ Путіна не приніс.

Про це повідомляє Bild.

Як пояснив військовий оглядач Bild Юліан Репке, за три місяці з початку зимового наступу в Донецькій та Харківській областях російським військовим не вдалося досягти нічого, окрім втрати тисяч своїх солдатів.

За цей час українські військові знищили понад 400 одиниць техніки росіян. Натомість РФ далека від захоплення Куп’янська та Авдіївки, наголошує оглядач.

На північ від Авдіївки, біля села Петрівське українська армія утримує оборону за допомогою дронів-камікадзе та бронетранспортерів Bradley.

Тоді як на північ від Куп’янська, біля села Сіньківка підготовлені мінні поля знищують танкові роти армії РФ.

Нагадаємо, Зеленський поспілкувався з Президентом Польщі Анджеєм Дудою

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну
Андрій Ілларіонов, колишній радник російського президента Володимира Путіна попередив, що РФ вже після липня 2021 року може почати нове вторгнення до України. Однак цього разу вже з півдня.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next