Наступний "Рамштайн" відбудеться 23 січня - Пентагон

Наступний "Рамштайн" відбудеться 23 січня - Пентагон

Очільник Пентагону Ллойд Остін провів розмову з українським міністром оборони Рустемом Умєровим та анонсував проведення наступного засідання Контактної групи з питань оборони України 23 січня.

Про це повідомляє міноборони США.

У повідомленні зазначається, що засідання Контактної групи з питань оборони України (UDCG), яке відбудеться 23 січня, пройде у форматі онлайн.

Остін додав, що Сполучені Штати та міжнародна коаліція з приблизно 50 країн залишаються відданими підтримці України в її боротьбі проти російської агресії.

Обидва міністри пообіцяли підтримувати тісний контакт надалі.

Нагадаємо, Зеленський обговорив з Урсулою фон дер Ляєн наближення України до членства в ЄС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN
Планування евакуації на випадок надзвичайних ситуацій очолює Пентагон.
Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото) Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото)
На карті показано, зокрема, розташування російських військ та техніки на території України.
Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією
Сполучені Штати Америки рекомендують своїй авіаперевізникам бути обережнішими та пильнішими під час польотів над територією України та Російської Федерації.
Loading...
Load next