Окупанти на ТОТ вводять у школах посаду "наглядач за патріотизмом"

Окупанти на ТОТ вводять у школах посаду "наглядач за патріотизмом"

Російське міністерство освіти планує впровадити нові посади у школах РФ та на тимчасово окупованих територіях. Головною метою буде контроль за патріотичним вихованням дітей.

Про це повідомляє ЦНС.

Зазначається, що у Брянській, Курській, Білгородській, Воронезькій та Ростовській областях й школах ТОТ запроваджуються так звані посади радників директора з виховної роботи у школах та коледжах, головною метою яких буде контроль за "патріотичним вихованням дітей".

Особливу увагу в цьому процесі будуть приділяти ТОТ України, для яких збільшуватимуть видатки бюджету на "виховання патріотизму" у межах проєкту "Освіта", виділивши на 2024 рік 39,7 млрд рублів проти 6,47 млрд у 2023 році, - заявили у ЦНС.

Таким чином Росія продовжує поширювати пропаганду серед населення тимчасово окупованих територій.

Нагадаємо, Блінкен сумнівається у наближенні до припинення вогню в Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next