Річниця авіакатастрофи у Броварах: триває ознайомлення сторін зі 163 томами справи

Річниця авіакатастрофи у Броварах: триває ознайомлення сторін зі 163 томами справи

Матеріали розслідування авіакатастрофи гелікоптера з керівництвом МВС України 18 січня 2023 року у Броварах складають 163 томи. Наразі триває ознайомлення з матеріалами справи потерпілими, підозрюваними та їх представниками.

Про це повідомила радниця ДБР Тетяна Сапьян в ефірі всеукраїнського телемарафону.

Саме досудове розслідування містить 163 томи. Кожен том – це десь 250 сторінок. Для ознайомлення з усіма матеріалами потрібен час. Але у 2024 році обвинувальний акт потрапить до суду, я думаю, що десь весною ми з вами про це поговоримо, – сказала Тетяна Сапьян.

Про підозру було повідомлено п’ятьом посадовцям Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які порушили правила безпеки польотів.

Тетяна Сапьян додала, що під час розслідування трагедії було проведено десятки експертиз, допитані всі свідки, проведені слідчі експерименти.

Похвилинно відновлено день аварії. До роботи також долучалися іноземні експерти й представники французької компанії-виробника гелікоптера, – наголосила радниця ДБР.

Державне бюро розслідувань висловлює щире співчуття сім’ям загиблих у трагедії.

Сподіваємося, що з цієї трагедії, де загинули люди, працівники та керівництво Міністерства внутрішніх справ, будуть зроблені висновки, – зазначила Тетяна Сапьян.

Нагадаємо, Готував екологічний теракт на Одещині: СБУ затримала агента фсб

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Річниця трагедії в Одесі: поліція взяла під охорону Куликове поле та Соборну площу (фото) Річниця трагедії в Одесі: поліція взяла під охорону Куликове поле та Соборну площу (фото)
В Одесі поліцейські охороняють Куликове поле і Соборну площу, де сьогодні, 2 травня, відбудуться заходи, присвячені річниці масових заворушень у 2014 році. Тоді загинуло 48 осіб, а розслідування справи триває й досі.
Під Києвом бійцівська собака напала на 7-річного хлопчика (фото) Під Києвом бійцівська собака напала на 7-річного хлопчика (фото)
У неділю, 18 квітня, під Києвом у Броварах близько 12 год на території спортивного майданчика, що біля буд.№10 на бульв. Незалежності, американський стаффордширський тер’єр напав на семирічного хлопчика.
Loading...
Load next