Зеленський обговорив із президентом ОАЕ фінансову підтримку України

Зеленський обговорив із президентом ОАЕ фінансову підтримку України

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Об’єднаних Арабських Еміратів шейхом Мухаммадом бін Заїдом Аль Нагаяном.

Про це повідомив Зеленський у соцмережі.

Глава держави подякував за підтримку українського суверенітету й територіальної цілісності з боку ОАЕ та за сприяння в обміні полоненими.

Президент наголосив, що “повернення людей додому – пріоритет для України, тому розраховуємо на подальшу активну роль Еміратів”.

Україна також вдячна за гуманітарну допомогу. Минулого тижня ми отримали велику партію – понад півтори тисячі – генераторів. В умовах російського повітряного терору така допомога критична, - зазначив Зеленський.

Співрозмовники обговорили можливість довготривалої фінансової підтримки з боку ОАЕ, а також взаємодію в реалізації Формули миру.

Про початок підготовки до Глобального саміту миру та запросив ОАЕ приєднатися до процесу. Голос країн Затоки для нас важливий,- заявив глава держави.

Нагадаємо, У прикордонних районах Естонії побудують 600 бункерів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Loading...
Load next