У Рівному чоловік у військові формі влаштував стрілянину

У Рівному чоловік у військові формі влаштував стрілянину

У Рівному біля розважального закладу сталась стрілянина після конфлікту між двома компаніями.

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

До поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Коперника у Рівному, невідомий чоловік із вогнепальної зброї здійснив декілька пострілів.

На місці слідчі встановили, що під час відпочинку у кафе між двома компаніями почався конфлікт, а потому шарпанина і бійка. Під час якої, невідомий чоловік вдарив 39-річну рівнянку. Вона зателефонувала 45-річному брату, який приїхав до них, щоб припинити сутичку. З усіма учасниками конфлікту він вийшов на вулицю та сказав, що слід чекати поліцію.

Утім, невідомий чоловік, який наніс тілесні ушкодження рівнянці, вчинив шарпанину ще й з її братом, тож він здійснив два постріли угору. Після прибуття наряду поліції на їх вимогу розрядив зброю та поклав перед собою на землю.

За фактом нанесення умисного легкого тілесного ушкодження 39-річній жительці Рівного розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Поліцейські вилучили предмет, схожий на пістолет, патрони та гільзу.

Нагадаємо, Росіяни знову замінували буферну зону Запорізької АЕС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві агресивний пасажир вистрелив у водія та влучив йому в груди У Києві агресивний пасажир вистрелив у водія та влучив йому в груди
У Києві патрульні затримали чоловіка, який спричинив вогнепальне поранення в груди водію автобуса.
У Дніпрі невідомий серед дня розтріляв чоловіка у центрі міста (відео 18+) У Дніпрі невідомий серед дня розтріляв чоловіка у центрі міста (відео 18+)
Посеред дня у Дніпрі на площі Соборній посеред дня невідомий застрелив 42-річного водія автомобіля Toyota Land Cruiser. Через вбивство у місті ведеться поліцейська спецоперація.
У Києві затримали чоловіка, який обстріляв бригаду комунальників (відео) У Києві затримали чоловіка, який обстріляв бригаду комунальників (відео)
Сьогодні, 21 квітня, у Печерському районі Києва на вулиці Залізничне шосе чоловік обстріляв із пістолета бригаду комунальників, які ремонтували дорогу. Внаслідок стрілянини було поранено одного робітника.
Loading...
Load next