У Харкові кількість жертв ракетної атаки РФ зросла до п'яти

У Харкові кількість жертв ракетної атаки РФ зросла до п'яти

У Харкові кількість жертв російської ракетної атаки зросла до п'яти: у лікарні померли двоє поранених жінок.

Про це повідомила Харківська обласна прокуратура.

Незважаючи на зусилля медиків, які до останнього боролись за життя двох поранених жінок, на жаль, у лікарні вони обидві померли. Станом на зараз кількість загиблих зросла до пʼяти людей: чотири жінки та один чоловік, - йдеться у дописі.

За інформацією начальника Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергія Болвінова, чоловік загинув на вулиці біля дев'ятиповерхівки; одна жінка загинула внаслідок влучання у приватний будинок (потрібна буде експертиза ДНК), з-під завалів п'ятиповерхового будинку дістали жінку, яка не вижила, також загинула бухгалтер наукового підприємства, що потрапило під удар. 59-річна жінка померла в лікарні.

За даними голови ОВА Олега Синєгубова, продовжує зростати кількість постраждалих. Наразі їх уже 51, серед них четверо дітей у стані середньої тяжкості. Пошкоджено понад 30 будинків.

Сьогодні в нас було дві хвилі ворожих атак - о четвертій та о сьомій ранку - по Харкову. Це житлові райони. Всього нарахували приблизно 12 ударів. Це були комбіновані удари - з систем С-300, ракетами Х-32 та “Іскандер”. Ще встановлені не всі місця “прильотів”. Найбільше уражень було в Салтівському та Київському районах. Там від вибухів постраждало більше 30 будинків, - зазначив керівник області.

Нагадаємо, Ракетна атака по Україні: п’ятеро людей загинули, щонайменше 40 постраждали

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next