На деокупованій Херсонщині наступного року планують відновити навчання у змішаному форматі

На деокупованій Херсонщині наступного року планують відновити навчання у змішаному форматі

На деокупованій Херсонщині у наступному навчальному році планують відновити освітній процес у змішаному форматі. Так мають запрацювати 30 навчальних закладів там, де дозволить безпекова ситуація.

Про це повідомляє голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, інформуючи про зустріч з делегацією представництва ООН в Україні.

Подякував партнерам за постійну допомогу Херсонщині, зокрема за гаджети для наших дітей, завдяки яким вони отримали змогу навчатися. Обговорили подальшу співпрацю. Запропонував розширити її й зосередитись на відбудові соціальної інфраструктури, - зазначив Прокудін.

За його словами, йдеться про заклади освіти й медицини, що знаходяться за 40 кілометрів від лінії фронту.

Прокудін розповів, що у наступному навчальному році на деокупованій території планують відновити навчання у змішаному форматі. Там, де дозволить безпекова ситуація, - мають запрацювати 30 навчальних закладів. Прокудін підкреслив, що це амбітно, але область готується і потребує підтримки.

Також благодійники запропонували організувати роботу мобільних бригад у громадах, аби психологи, спеціалісти зі здоров’я та мінної безпеки проводили навчання для місцевих мешканців. Йшлося й про допомогу з доставкою води, буріння свердловин та підтримку водоканалів.

Нагадаємо, Росії для нападу на НАТО потрібно вивести з України 300 тисяч військових – командувач армії Естонії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next