Залужний обговорив з головою Генштабу Польщі фронт та безпекові ризики

Залужний обговорив з головою Генштабу Польщі фронт та безпекові ризики

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залежний провів телефонну розмову з начальником Генерального штабу Збройних Сил Республіки Польща генералом Вєславом Кукулою.

Про це повідомив головком ЗСУ.

Розповів про оперативну обстановку на фронті. Збройні Сили України продовжують утримувати райони оборони та знищувати живу силу і техніку окупантів, – ідеться у повідомленні.

Сторони обговорили також безпекові ризики та можливу взаємодію у контексті українсько-польської співпраці. Зокрема, питання підготовки наших військовослужбовців у Польщі, а також обмін бойовим досвідом.

Залужний запросив генерала Кукулу в Україну спільно попрацювати в бригадах та на пунктах управління. Та розповів, як Україна протидіє ворожим ракетним ударам. 

У цьому контексті посилення спроможностей української системи ППО є надважливим. Дякую польським партнерам за підтримку та допомогу. Разом – до перемоги! – наголосив Головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, У Кривому Розі невідомий вистрілив у багатоповерхівку з гранатомета

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія
Вчора ввечері, 14 квітня в центрі міста Кошалін близько 21 год п'яний 52-річний українець тікав на автомобілі від поліції.
У Польщі загинув 39-річний робітник з України У Польщі загинув 39-річний робітник з України
Тргедія сталась у понеділок, 12 квітня, під час заміни опор електромережі у населеному пункті Брусьнік Тарновського повіту (Малопольське воєводство).
Продавав крадені авто: у Польщі судитимуть "українського бізнесмена" Продавав крадені авто: у Польщі судитимуть "українського бізнесмена"
Українець, разом із ще з двома поляками організували свою банду та продавали крадені авто. За злочинні дії чоловікам загрожує тюремне ув'язнення.
Loading...
Load next