Байден у приватній бесіді назвав Трампа «хворим», – Politico

Байден у приватній бесіді назвав Трампа «хворим», – Politico

Джерела повідомили виданню Politico, що президент США Джо Байден назвав експрезидента США Дональда Трампа “хворим” у приватній розмові з давніми друзями та близькими помічниками.

Троє людей заявляють, що чули, як під час розмов зі своїми довіреними особами Байден нібито називав Трампа “хворим чортом”, якому подобається бачити, як інші стикаються з невдачами, пише Politico.

За словами одного з людей, які спілкувалися з президентом, Байден нещодавно сказав про Трампа: “Який він довбаний мудак”.

У відповідь на ймовірні зауваження Байдена представники кампанії Трампа заявили: 

Прикро, що Кривий Джо Байден не поважає президента як публічно, так і приватно.

Також у жовтні 2022 року чоловік із молотком, радикалізований через праві теорії змови, увірвався в будинок родини членкині Палати представників США Ненсі Пелосі в Сан-Франциско в пошуках колишнього спікера. Він напав на її чоловіка, зламавши йому череп. Тоді Трамп сказав:

Ми протистоїмо божевільній Ненсі Пелосі, яка розвалила Сан-Франциско — як там її чоловік, хтось знає? І вона проти будівництва стіни на нашому кордоні, хоча вона має стіну навколо свого будинку — що, очевидно, не дуже добре спрацювало.

Байден прокоментував таку заяву Трампа, сказавши:

На своєму мітингу він жартує про зловмисника, підбитого великою брехнею Трампа, який вдарив молотком по черепу Пола Пелосі. І він думає, що це смішно. Він сміявся з цього приводу. Який хворий…, — сказав Байден.

Нагадаємо, У Києві насмерть збили 15-річну дівчину

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next