Польща посилює інспекцію сільськогосподарських товарів на кордоні з Україною

Польща посилює інспекцію сільськогосподарських товарів на кордоні з Україною

Міністр сільського господарства і розвитку села Польщі Чеслав Секерський анонсував посилення контролю й активізацію перевірок української агропродукції, яка експортується до РП.

Про це повідомляє міністерство сільського господарства і розвитку.

Відомо, що міністр Секерський інспектує пункти пропуску на польсько-українському кордоні.

Надмірний імпорт сільськогосподарської продукції з України, яка не відповідає виробничим вимогам ЄС, загрожує конкурентоспроможності польського сільського господарства, - наголошує міністерство.

Також у міністерстві заявляли, що в межах інспекції сільськогосподарської продукції з України міністр відвідав пункти пропуску “Медика” і “Корчова”.

Під час відвідання пунктів пропуску міністр зустрівся також з представниками організації аграріїв “Обмануте село”, яке раніше блокувало дорогу поблизу пункту пропуску “Медика-Шегині”.

Як відомо, заступник міністра сільського господарства і розвитку села Польщі Міхал Колодзєйчак зранку прибув з перевіркою на прикордонний пункт з Україною в Дорогуську.

Нагадаємо, Україна отримала нову партію військової допомоги Естонії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина
Віцепрезидент Польщі заявив, що, ймовірно, дамбу на кордоні з Білоруссю доведеться зміцнювати, продовживши її до кордону з Україною.
Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею
Мігранти з країн Близького Сходу вже кілька місяців намагаються потрапити до Польщі зі сторони Білорусі.
На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину
На пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.
Loading...
Load next