Зеленський відвідав Роботине на Запоріжжі: вручив нагороди захисникам

Зеленський відвідав Роботине на Запоріжжі: вручив нагороди захисникам

Під час робочої поїздки до Запорізької області президент Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових у районі села Роботине.

Про це повідомляє Офіс президента.

Зеленський зокрема побував у районі розташування 65-ї окремої механізованої бригади ЗСУ. Він заслухав інформацію про оперативну ситуацію від командувача оперативного угруповання військ «Запоріжжя» Володимира Горбатюка.

Крім того, глава держави поспілкувався із захисниками та вручив їм державні нагороди. Зокрема, він передав відзнаку президента «Хрест бойових заслуг» командиру розвідувального взводу старшому лейтенанту Андрію Ольшанському. Зеленський також нагородив воїнів орденами Богдана Хмельницького та «За мужність». 

Честь бути сьогодні тут. Підтримати воїнів і нагородити. На їхніх плечах складна, вирішальна місія — відкинути ворога й захистити Україну. Пишаємося нашими воїнами, дякуємо кожному! — заявив президент.

Нагадаємо, На Куп’янському напрямку важкі бої, росіяни підтягують резерви ‒ Сирський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Запорізькій області окупанти захопили та замінували територію лікарні В Запорізькій області окупанти захопили та замінували територію лікарні
Медперсоналу та пацієнтам заборонили повертатися до закладу.
Loading...
Load next