Польща знову піднімала в небо авіацію

Польща знову піднімала в небо авіацію

Під час масованої ракетної атаки Росії по Україні 7 лютого Польща та її союзники піднімали в небо свою авіацію.

Про це повідомило Оперативне командування збройних сил Польщі.

Повідомляємо, що спостерігається інтенсивна діяльність дальньої авіації Російської Федерації, пов’язана з заподіянням ракетних ударів по території України, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у командуванні, у зв’язку з цим було розпочато всі необхідні процедури для забезпечення безпеки польського повітряного простору, а оперативне командування здійснювало постійний моніторинг ситуації.

Там також наголосили, що задіяна польська та союзницька авіація, що може спричинити підвищений рівень шуму, особливо у південно-східній частині країни.

Нагадаємо, Експрезидент Чилі загинув в авіакатастрофі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Війна: оперативна інформація станом на 26 лютого щодо російського вторгнення Війна: оперативна інформація станом на 26 лютого щодо російського вторгнення
Російський окупант продовжує наступальну операцію проти України.
Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото) Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.
Loading...
Load next