Інтерв’ю путіна американському телеведучому Карлсону є російською спецоперацією ‒ ГУР

Інтерв’ю путіна американському телеведучому Карлсону є російською спецоперацією ‒ ГУР

Інтерв’ю російського президента Володимира Путіна американському телеведучому Такеру Карлсону є російською спецоперацією.

Про це в ефірі телемарафону сказав представник ГУР Андрій Юсов, відповідаючи на запитання, чи могла бути історія з цим інтерв’ю спецоперацією.

Це не могло не бути спецоперацією, безумовно, це - захід впливу, це – ІПСО. І так – російська операція, бо, власне, цільова аудиторія цього інтерв’ю – це вільний світ, західний світ. Нічого нового ми там не почули. В Україні є поширений термін «міські божевільні». Ось – геополітичний божевільний, який розповідає про якісь нісенітниці – про міжнародне право, про історію, і вирішує, якій нації існувати, якій – ні. Все це маячня, звичайно, - зазначив він.

Представник ГУР заявив, що той факт, що російські спецслужби і РФ витрачають колосальні кошти, щоб спробувати здійснювати вплив на західну аудиторію, говорить про те, що для них ця аудиторія важлива.

І вони розуміють, що саме можливість впливати на демократичний світ, як би вони його не обзивали у своїх пропагандистських шоу, для них є критично важливою. Тобто, вся ця операція була спробою донести голос умовного Путіна до того самого Заходу, який вони так ненавидять. Глобально не вдалося, звичайно, бо всі оцінки провідних експертів, політологів, політиків після цього інтерв’ю ми вже побачили, - сказав Юсов.

Нагадаємо, Росіяни збільшили кількість хімічних атак - Тарнавський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next