В Україні збільшать кількість підрозділів та піротехніків ДСНС

В Україні збільшать кількість підрозділів та піротехніків ДСНС

В Україні буде збільшено кількість підрозділів і піротехніків Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Про це під час засідання уряду повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Гуманітарне розмінування. Збільшуємо кількість підрозділів та кількість піротехніків ДСНС щонайменше на 200 людей, ‒ заявив Шмигаль.

В Україні створюється ринок гуманітарного розмінування. Уряд буде компенсувати витрати за розмінування земель сільськогосподарського призначення.

Крім того, Шмигаль наголосив, що в Україні цьогоріч мають бути створені перші власні машини для розмінування, а кількість операторів має зрости щонайменше на 10%.

Нагадаємо, Буданов знає, хто стоїть за отруєнням його дружини Маріанни

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Внаслідок обстрілів у Києві зайнялась вантажівка та дві будівлі (відео) Внаслідок обстрілів у Києві зайнялась вантажівка та дві будівлі (відео)
Кількість жертв та постаждалих поки невідома.
Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео) Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео)
Повідомлення про вибух у горах в Карпатах до поліції надійшло від мешканки Івано-Франківщини, яка розповіла, що її чоловік став свідком події. Виявилось, що загалом серед постраждалих було 12 людей, серед яких двоє дітей віком 2 та 5 років - діти під час вибуху не постраждали.
Loading...
Load next