Відбулося 2 раунди переговорів України і США щодо гарантій безпеки - Зеленський

Відбулося 2 раунди переговорів України і США щодо гарантій безпеки - Зеленський

Робота над підписанням Угоди про співробітництво у сфері безпеки між Україною та США триває, вже відбулося 2 раунди переговорів.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський на спільному з віцепрезидентом США Камалою Гарріс брифінгу у Мюнхені.

Що стосується гарантій безпеки, наші команди працюють, провели два раунди перемовин. Я впевнений, що у нас буде дуже потужний документ із нашим партнерами. Але ми домовились, що повинні всі сфокусуватись на тому, що потрібно саме зараз. Тому ми фокусуємось на роботі з Конгресом США, а після цього перейдемо до гарантій безпеки, - сказав Зеленський.

Нагадаємо, Тарнавський: «Деяка кількість» бійців ЗСУ потрапила у полон в Авдіївці

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією
Сполучені Штати Америки рекомендують своїй авіаперевізникам бути обережнішими та пильнішими під час польотів над територією України та Російської Федерації.
США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією
Америка розглядає можливість відправлення військових кораблів у Чорне море протягом найближчих декількох тижнів. В такий спосіб хочуть підтримати Україну через посилену військову присутність РФ біля українських кордонів.
Loading...
Load next