Росія може втрутитися в парламентські вибори у Грузії

Росія може втрутитися в парламентські вибори у Грузії

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі припустила втручання Росії у парламентські вибори восени цього року.

Про це вона сказала під час Мюнхенської конференції з безпеки в інтерв’ю DW.

За словами грузинської лідерки, Грузія територіально знаходиться ближче до Росії і краще відома російським спецслужбам, яким легше втручатися у справи країни.

Однак, зазначила Зурабішвілі, грузинський народ добре знайомий із радянською пропагандою, яка мало відрізняється від сучасної російської, тому він більш стійкість до цієї пропаганди.

Вона припустила, що Росія спробує втрутитися у парламентські вибори у Грузії цієї осені.

Я впевнена, що ми можемо очікувати багато втручання. Гібридна війна ведеться (Росією – ред.) проти Грузії, – заявила Зурабішвілі.

Окрім цього, вона висловила занепокоєння з приводу відсутності «належної масової підтримки, всеосяжної солідарності» з боку НАТО і Євросоюзу щодо України.

Як грузинка, я розумію важливість тієї битви, яку веде Україна за решту Європи. Ми бачили, що буває, коли країни захоплює Росія. Це сталося з нами тричі за останні два століття. Коли підтримка недостатня, коли реакція недостатня, тоді Росія, якщо її не зупинити, продовжує (захоплювати території – ред.), – зауважила глава Грузії.

Нагадаємо, За тиждень сапери Міноборони знешкодили майже 3 тисячі вибухонебезпечних предметів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
“Намалювали” в ОРДЛО високу явку: СБУ виявила фальсифікації на виборах у Держдуму РФ (відео) “Намалювали” в ОРДЛО високу явку: СБУ виявила фальсифікації на виборах у Держдуму РФ (відео)
Попри фальсифікацію, окупанти змогли забезпечити "явку" лише приблизно 200 тисяч жителів окупованих територій України. За даними СБУ, більшість махінацій відбулися через електронне голосування.
Loading...
Load next