Естонія успішно зупинила «гібридну операцію» – Каллас

Естонія успішно зупинила «гібридну операцію» – Каллас

Прем’єр-міністерка Естонії Кая Каллас заявила, що її країна успішно зупинила гібридну операцію російських спецслужб на території країни після арешту 10 осіб минулого року.

Ми знаємо, що Кремль націлений на всі наші демократичні суспільства, – написала вона в X, додавши, що відповіддю її країни буде “розкриття їхніх методів” і стримування їх, пише The Telegraph.

Служба внутрішньої безпеки Естонії (ISS) минулого року затримала 10 осіб, які були пов’язані з кримінальним розслідуванням розгрому автомобіля міністра внутрішніх справ країни. У ISS вважають, що вони діяли від імені російських спецслужб.

Сьогодні, 20 лютого, ISS заявила, що метою гібридної операції було “посіяти страх і створити напругу в естонському суспільстві”. 

Естонія успішно припинила гібридну операцію російських спецслужб на нашій території. Ми знаємо, що Кремль націлений на всі наші демократичні суспільства. Наша відповідь: будьте відкритими та розкрийте їхні методи. Це спосіб стримувати шкідливі дії та робити нас стійкими, – зазначила Кая Каллас.

Нагадаємо, В Україні відновили роботу понад 80% малого та середнього бізнесу, які зупинялися через війну

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next