На Сумщині встановлюють додаткові тимчасові обмеження перебування поблизу кордону

На Сумщині встановлюють додаткові тимчасові обмеження перебування поблизу кордону

У Сумській області встановлюють додаткові обмеження особливого режиму в межах 5-кілометрової зони від державного кордону.

Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація.

Відповідний наказ підписав начальник Сумської ОВА Володимир Артюх та командир оперативно-тактичного угруповання "Суми".

У період з 26 лютого 2024 року до завершення дії правового режиму воєнного стану встановити на території Сумської області додаткові тимчасові обмеження особливого режиму, ‒ йдеться в наказі.

Він передбачає, що в межах 5-кілометрової зони від кордону з РФ заборонено: вільний вʼїзд (допуск), перебування, проживання чи пересування осіб і провадження робіт, які не повʼязані з будівництвом, облаштуванням та утриманням інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, огорож, прикордонних знаків, прикордонних просік, комунікацій, проведенням аварійних, рятувальних робіт, наданням екстреної медичної допомоги, реагуванням на правопорушення, їх попередженням, розкриттям, а також розслідуванням.

Водночас наказ забороняє проводити роботи, що не стосуються виконання завдань у ході підготовки та ведення операції (бойових дій), а також охорони держкордону.

Нагадаємо, Росія вже отримала від Ірану близько 400 балістичних ракет – Reuters

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Через обстріли на Сумщині стався витік аміаку (відео) Через обстріли на Сумщині стався витік аміаку (відео)
Наразі мешканцям Сум нічого не загрожує.
Українська армія на Сумщині зупинила ворожу колону зі складу російської бригади Українська армія на Сумщині зупинила ворожу колону зі складу російської бригади
Механізовані підрозділи ЗСУ відбили автомобільний міст і закріпилися на лівому березі Дніпра.​
Loading...
Load next