Передавав ворогу інформацію про Сили оборони: судитимуть за держзраду херсонця

Передавав ворогу інформацію про Сили оборони: судитимуть за держзраду херсонця

Справу херсонця, який передавав ворогу інформацію про Сили оборони, розгляне суд.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця обласного центру за фактом державної зради, - йдеться у повідомленні.

Слідство встановило, що обвинувачений збирав і передавав представнику країни-агресора дані про місця дислокації, пересування сил та засобів ЗСУ й інших Сил оборони у місті Херсоні. Надалі ворог планував наносити ракетні та артилерійські удари.

Відповідні повідомлення чоловік передавав через один із месенджерів.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби відбулось 51 бойове зіткнення

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Loading...
Load next