У Росії створили загін "Союз", щоб залучити спортсменів до війни проти України - ЦНС

У Росії створили загін "Союз", щоб залучити спортсменів до війни проти України - ЦНС

Окупанти в Російській Федерації створили спеціальний загін для спортсменів "Союз", мета якого - залучити учасників до бойових дій в Україні.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За ініціативи першого заступника голови адміністрації президента РФ Сергія Кирієнка створили загін "Союз". Туди увійшли учасники спортивних змагань, зокрема, турнірів бойових мистецтв, ‒ заявили в ЦНС.

Загін спонсорується державними компаніями Росії, зокрема Росатомом і Сбербанком. Вони під час війни витратили на закупівлю зброї та оптичного обладнання для росіян десятки мільйонів рублів.

Відомо, що за навчання учасників "Союзу" відповідає російський університет спецназу, що розташований у Чечні.

Нагадаємо, СБУ знайшла підтвердження, що росія вбиває українців ракетами з КНДР

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next