Українські фронтові медики привезли у центр Лондона розстріляну швидку з Харкова

Українські фронтові медики привезли у центр Лондона розстріляну швидку з Харкова

Українські фронтові медики привезли автівку з Харкова до Великої Британії, щоб показати свідчення терористичних атак Росії.

Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров’я України.

У МОЗ додали, що з початку повномасштабного вторгнення ворог пошкодив, знищив чи захопив 486 авто швидкої допомоги.

Нагадаємо, Канада готова підтримати поставки боєприпасів в Україну

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові пенсіонер вийшов посидіти на вулиці, а на нього впало дерево (фото) У Харкові пенсіонер вийшов посидіти на вулиці, а на нього впало дерево (фото)
В Харкові поблизу буднику №4 на бульварі Івана Каркача 24 квітня впало дерево та травмувало чоловіка. Подія сталася близько 16:20.
Вбивали за житло: на Харківщині затримали банду "чорних ріелторів" (фото) Вбивали за житло: на Харківщині затримали банду "чорних ріелторів" (фото)
У Харківській області правоохоронці під час спецоперації затримали бандитів-вбивць,  які протягом двох років відбирали у людей квартири. Як тільки житло продавалось - людей вбивали.
СБУ затримала автобуси із російськими "тітушками" на Харківщині СБУ затримала автобуси із російськими "тітушками" на Харківщині
Служба Безпеки України затримала декілька автобусів із 60-тьма "тітушками", які мали завдання створити "картинку для російських ЗМІ". Провокаторів вдалось затримати на Харківщині з боку Донецька, Дніпра та Полтави.
Loading...
Load next