Війська НАТО проводять спільні тренування в рамках навчань Steadfast Defender

Війська НАТО проводять спільні тренування в рамках навчань Steadfast Defender

Військові підрозділи з країн НАТО продовжують спільні тренування в рамках найбільших за останні десятиліття військових навчань Steadfast Defender – 2024 (Стійкий захисник-2024).

Про це повідомляють на мультимедійному порталі Альянсу.

Сили НАТО висуваються для участі у навчаннях Steadfast Defender 2024, найбільшого тренування протягом десятиліть. Його головною метою є провести випробування нових регіональних планів оборони НАТО. Війська відпрацюють швидке розгортання та бойові дії в Норвегії і в Польщі та доведуть здатність союзників до військового управління на великій площі, в повітрі та у морі й на великій відстані, - йдеться у повідомленні.

відомо, що ці навчання відбуваються одночасно з тренуванням під назвою Joint Warrior, у яких беруть участь експедиційні сили НАТО та країн-партнерів.

Нині сили швидкого реагування НАТО, які цього року очолює Велика Британія, розгорнуті в Польщі в рамках ще одного навчання під назвою Brilliant Jump 24, які проводяться в рамках ширших навчань Steadfast Defender 2024. Сценарій тренування передбачає знищення умовного противника в оборонній операції.

Нагадаємо, CAS відхилив апеляцію Олімпійського комітету РФ на рішення МОК про призупинення членства

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next