У Краматорському районі через російські обстріли знищено близько 500 тонн зерна

У Краматорському районі через російські обстріли знищено близько 500 тонн зерна

Армія РФ шахедами атакувала територію сільськогосподарського підприємства у Краматорському районі Донецької області, внаслідок чого знищено 480 тонн насіння зернових культур, яке готували для посівної.

Про це повідомив голова Донецької ОДА Вадим Філашкін.

Окрім зерна, зруйновано тік, склади, майстерню, гараж та сільськогосподарську техніку. Це підприємство вже втретє постраждало від обстрілів.

Голова ОДА зазначає, що з початку війни в області росіяни вже пошкодили майно 337 підприємств на суму приблизно 4,4 мільярда гривень.

Через бойові дії вже загинуло понад 1,2 млн голів птиці, 25,1 тис. свиней, 1200 корів, 600 овець, 3 тис. кролів. Пошкоджено або знищено 3,5 тис. одиниць техніки та обладнання.

Нагадаємо, На підконтрольну Україні територію повернули родину військового

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото) Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото)
З початку цієї доби, 26 квітня, було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next