Польському фермеру з пропутінськими гаслами висунули офіційні звинувачення

Польському фермеру з пропутінськими гаслами висунули офіційні звинувачення

За даними Регіональної прокуратури Глівіце, польський протестувальник, який відкрито демонстрував проросійські гасла, отримав офіційні підозри.

Про це повідомляє пресслужба Мінвідновлення.

Він звинувачується у підбурюванні до агресивної війни проти Польщі, вихвалянні агресії Росії проти України і пропаганді комуністичної ідеології. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Це гідний приклад швидкої реакції польських правоохоронців на спроби розділити два дружні народи. Дякую всім, хто захищає закон. Водночас, важливо знайти та покарати тих, хто пошкодив українські вагони із агропродукцією, що прямувала транзитом через Польщу. Наша позиція незмінна: на будь-які злочини має бути належна правова реакція, - наголосив віцепрем’єр-міністр з відновлення - міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

Нагадаємо, Захоплення Авдіївки не дало медійного ефекту, на який розраховував Кремль - розвідка Естонії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина
Віцепрезидент Польщі заявив, що, ймовірно, дамбу на кордоні з Білоруссю доведеться зміцнювати, продовживши її до кордону з Україною.
Loading...
Load next