Голова Єврокомісії передала українським правоохоронцям автомобілі для роботи у прифронтових регіонах

Голова Єврокомісії передала українським правоохоронцям автомобілі для роботи у прифронтових регіонах

Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн 24 лютого передала українським прокурорам та поліцейським нові автомобілі для роботи у прифронтових регіонах.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора України.

Перебуваючи у Києві, Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн передала 50 нових автомобілів для потреб прокурорів та поліцейських у прифронтових регіонах. Генеральний прокурор Андрій Костін назвав символічним візит пані Президентки в Україну саме в цей день - другу річницю повномасштабного вторгнення держави-агресора, - йдеться у повідомленні.

Костін додав, що у другу річницю початку повномасштабного вторгнення росії, значення непохитної підтримки та відданості наших європейських друзів складно переоцінити. "Щиро вдячний Президентці Єврокомісії Урсулі фон дер Ляєн за цей потужний жест солідарності з Україною. Передані автомобілі будуть дуже корисними в роботі українських поліцейських та прокурорів, які відважно збирають докази воєнних злочинів рф, часто ризикуючи власним життям та здоров'ям".

Пані Президентка передала ключі генеральному прокурору та міністру внутрішніх справ. Разом вони оглянули позашляховики. 20 з них призначені для потреб прокурорів і вже найближчим часом поїдуть в регіони, які найбільше потерпають від обстрілів ворога.

Нагадаємо, Чудова робота: Сирський про збиття російського А-50У

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next