Безпілотники МВС знищили ворожої техніки на $5,5 млрд ‒ Клименко

Безпілотники МВС знищили ворожої техніки на $5,5 млрд ‒ Клименко

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що військові МВС, які воюють проти Росії спільно з ЗСУ, знищили за допомогою дронів ворожої техніки на понад 5,5 млрд доларів.

Про це він повідомив на форумі "Україна. Рік 2024".

Клименко зазначив, що 10 бригад Гвардії наступу вже сформовані та воюють спільно з воїнами ЗСУ. Бойові сили МВС не лише беруть участь у розробці та виготовленні ударних і розвідувальних дронів, а й практично використовують їх на лінії фронту.

Те, що підтверджено Генеральним штабом: ми знищили або пошкодили ворожої техніки на 5,5 млрд доларів. Це саме тільки системи МВС, ‒ додав міністр.

Він зазначив, що наразі мобілізаційні сили противника переважають українські. На першому етапі війни у 2022-2023 роках у ворога було більше техніки та технічної спроможності. Тому українські військові потребують інновацій, аби отримати перевагу на фронті та захистити наші безпілотники від радіолокаційних систем ворога.

Система МВС законтрактувала на 2024 рік більше ніж на 50% саме контрактів у вітчизняному ОПК. Це безпрецедентно. Ми йдемо вперед, ‒ наголосив Клименко.

Нагадаємо, В Україні за два роки війни росіяни вбили 194 цивільних медиків

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Українські військові ліквідували російського снайпера на Донбасі (відео) Українські військові ліквідували російського снайпера на Донбасі (відео)
Раніше повідомлялось, що український снайпер застрелив підполковника Збройних сил Російської Федерації на Донбасі.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next