Міноборони підписала перший прямий контракт зі шведським виробником

Міноборони підписала перший прямий контракт зі шведським виробником

«Агенція оборонних закупівель» Міністерства оборони підписала перший прямий контракт зі шведським виробником.

Про це повідомляється на сайті Міноборони.

Контракт підписали під час візиту до України міністра оборони Швеції Пола Йонсона. Він приїжджав до України 24 лютого.

Ще в липні 2023 року Міноборони підписало угоду про співпрацю з Управлінням матеріально-технічного забезпечення оборони Швеції (FMV).

Очікується, що ця співпраця дасть змогу пришвидшити розбудову української агенції та здійснювати подальші закупівлі, спираючись на європейський досвід.

Директорка «Агенції оборонних закупівель» Марина Безрукова зауважила, що «шлях у тисячу миль починається з першого кроку», додавши, що ще є «багато проєктів, які потрібно реалізувати у партнерстві із нашими колегами з FMV». 

Узгоджений на початку лютого у Стокгольмі план дій, окрім запланованих контрактів, передбачає також можливість приєднатися до поточних шведських закупівель вже зараз, наголосили у Міноборони.

Нагадаємо, Пенсіонери-переселенці до 31 березня мають пройти ідентифікацію - Мінсоцполітики

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Джокер" зламав сайт ВМС: хакер ДНР погрожував опублікувати дані учасників Sea Breeze-2021 "Джокер" зламав сайт ВМС: хакер ДНР погрожував опублікувати дані учасників Sea Breeze-2021
У Міністерстві оборони України уточнили, що жоден документ не було викрадено в результаті злому інформаційних систем ЗСУ.
Loading...
Load next