Канада готова відправити в Україну військових, але не на фронт ‒ міністр оборони

Канада готова відправити в Україну військових, але не на фронт ‒ міністр оборони

Канада готова відправити обмежену кількість військовослужбовців для тренування українських військ на території України, але за умови, що така операція відбуватиметься далеко від лінії фронту війни з Росією і не матиме бойових функцій, заявив міністр оборони Канади Білл Блер.

Про це повідомляє видання Toronto Star.

В інтерв'ю Star Блер сказав, що ця ідея обговорювалася на початку цього тижня в Парижі, де він брав участь у саміті з питань безпеки разом з союзниками Канади по НАТО та іншими прихильниками України.

Після зустрічі президент Франції Еммануель Макрон обговорив перспективу введення військ в Україну, що викликало низку заяв від західних союзників, в тому числі Канади, які розкритикували ідею відправки бойових солдатів в охоплену війною країну, ‒ заявили у виданні.

Нагадаємо, Протести фермерів: литовські посадовці приїхали на кордон з Польщею

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото) На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото)
Сьогодні на Донбасі загинув 37-річний боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" Дмитро Товчигречка. Чоловік призвався на службу у січні 2021 року, це була його перша ротація.
Loading...
Load next