Повітряні сили ЗСУ знищили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 (ВІДЕО)

Повітряні сили ЗСУ знищили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 (ВІДЕО)

На східному напрямку 1 березня Повітряні сили ЗСУ знищили російський винищувач-бомбардувальник Су-34.

Відео з місця падіння винищувача оприлюднили в суботу. 2 березня, партизани руху “Маріуполь. Спротив”.

Бум. Наші повернулись з пошуку. Що скажемо. Ми знайшли вчора ту кляту Сушку, — йдеться у повідомленні партизанів у Telegram.

Відео прокоментував командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук.

Ось він — збитий Су-34 вранці 1 березня 2024 року на Маріупольському напрямку! Не завжди вдається порадувати вас такими відео, адже Повітряні сили ведуть бойову роботу на великих дистанціях! Перевірено, візуально підтверджено! Дякую усім за роботу! Вірте Повітряним Силам, а не диванним експертам! Разом до перемоги!, — написав він у Telegram.

Нагадаємо, Facebook припинить платити інформвиданням і закриє розділ новин

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next